Door gebruik te maken van deltadevelopment.eu ga ik akkoord met het gebruik van cookies.
Akkoord

Onze Visie

Delta bouwt op waarden

Onze visie, missie en kernwaarden vormen het solide fundament onder projecten die het leven mooier, duurzamer en comfortabeler maken. Samen met onze opdrachtgevers en partners bouwen wij continue aan een duurzame toekomst.  

Onze visie

Wij geloven dat we de wereld kunnen verbeteren door een blijvende, inspirerende, positieve voetafdruk achter te laten met onze Cradle to Cradle® geoptimaliseerde projecten. Met aantrekkelijke ontwerpen, waarin de mens centraal staat, creëren we duurzame financiële, sociale en ecologische waarden. Zo maken we het leven van mensen geïnspireerder, verbondener, gezonder, gelukkiger en productiever. Als pioniers van de circulaire economie is het ons doel om anderen te inspireren dit voorbeeld te volgen. Om dit makkelijker te maken delen we voortdurend onze groeiende kennis en ervaring .

Duurzame projectontwikkeling: Park 20|20, FiFPro interieur

Onze missie

Het is onze missie om de status quo van vastgoedontwikkeling voortdurend uit te dagen. Door middel van onderzoek en toepassing in de praktijk streven we er voortdurend naar onszelf, onze producten en de wereld te verbeteren. Met behulp van onze winstgevende onderneming als motor voor verandering, bouwen we langdurige partnerschappen met onze klanten, leveranciers en financiers. We dagen hen, en onszelf, constant uit om het beter te doen. Steeds een stap verder dan ‘state of the art’.  Onze gedeelde waarden en gretigheid om te leren dienen daarbij als basis.

Onze kernwaarden

Wij zijn er om anderen te inspireren en te bewijzen dat je meer bereikt als je in alle opzichten eerlijk bouwt. Wij geloven dat je zelf groeit als je met anderen durft te delen. Met een gezonde bedrijfsvoering als fundament, werken we aan een brede waardecreatie waarbij onze activiteiten van toegevoegde waarde zijn voor de mens en de planeet. In die aanpak staat kwaliteit centraal:  in onze processen, onze materialen en onze partnerschappen.

Onze actieve samenwerking met uiteenlopende specialisten uit de internationale bouw-, tech-, wetenschaps- en vastgoedwereld maakt ons iedere dag een stukje beter. In onze compacte netwerkorganisatie staan zaken als partnerschap, respect, transparantie en plezier centraal. Ook dat is rendement met duurzaam vastgoed.