Met het manifest Future Forever laten we als Delta zien waar we voor staan. En dat is meer dan een nobel streven. Ons manifest is een belofte aan de mensen met wie we onze planeet delen en de investeerders en klanten waarmee we samenwerken. Zo nemen we verantwoordelijkheid voor de plaatsen die door onze projecten veranderen. De drijfveer onder alles wat we ondernemen is onze toewijding aan het bouwen van een betere wereld. Een wereld waar natuur en economie in evenwicht zijn en elkaar versterken. Een wereld waar mensen optimaal gedijen, zowel nu als in de toekomst.

We bouwen voor de toekomst..

Circulaire gebouwen die flexibel zijn aan te passen aan de wensen van het moment: zo brengen we Cradle to Cradle in de praktijk. Zo realiseren we positieve impact en blijft wat wij bouwen relevant. Ieder gebouw is bovendien een zorgvuldig gedocumenteerde materiaalbank van grondstoffen voor de volgende generaties. Omdat de wereld van morgen vandaag begint.

We staan voor onze keuzes.

Onze keuzes hebben een langdurig effect. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Voor Delta betekent dat: ecologie, maatschappij en economie in balans. We dragen ketenveranwoordelijkheid en respecteren mensen en ecosystemen die verbonden zijn met onze activiteiten. Daardoor kunnen we bouwen aan projecten waar we zowel professioneel als persoonlijk trots op zijn.

We zoeken altijd naar verbetering.

Vertel ons niet dat iets niet kan: het is altijd mogelijk om iets wat al goed is, nóg beter te maken. Dat betekent voor ons: volledig circulair, flexibel, groen, eerlijk en sociaal. We omarmen innovatie en brengen verandering door slim te ontwerpen en hoogwaardige technologieën toe te passen.

We geloven in de kracht van co-creatie.

Samen weet je meer, samen kun je meer. Daarom investeren we in langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie waarin we het beste in elkaar naar boven halen. In co-creatie helpen we onze partners bij het realiseren van gedeelde duurzame ambities. Door het delen van kennis, ervaring en passie dragen we bij aan het wereldwijde streven naar verduurzaming.