Door gebruik te maken van deltadevelopment.eu ga ik akkoord met het gebruik van cookies.
Akkoord

Over Ons

Delta bouwt verder

Delta Development Group streeft ernaar om steeds iets beters te creëren zonder dat het ten koste gaat van de toekomst. Nadat Coert Zachariasse in 2003 kennis maakte met het gedachtegoed van William McDonough en Michael Braungart, besloot hij het roer om te gooien en zich als mens en ondernemer volledig op Cradle to Cradle® te richten. In de daaropvolgende jaren transformeerde Delta van traditionele projectontwikkelaar naar innovator op het gebied van duurzame C2C vastgoedprojecten.

DELTA Development Group NEDERLAND

Delta Development Group is opgericht in 1988 door Chris Zachariasse. Delta was van oorsprong gevestigd in Dordrecht en een traditionele projectontwikkelaar met een brede portfolio in alle sectoren van de vastgoedmarkt. Met de start van de ontwikkeling van Park 20|20 is het hoofdkantoor verhuisd naar Hoofddorp. Delta ontwikkelt en herontwikkelt uitsluitend vanuit de C2C filosofie. Ons hoofdkantoor is gevestigd op Park 20|20. Ons pand staat model voor de manier waarop wij graag werken: samen, duurzaam en transparant. Omgeven door de door ons aangelegde Urban Farm geeft deze unieke locatie ons de ruimte om te denken, samen te werken en samen te creëren.

Delta Development Group DUITSLAND

Delta Immobilienentwicklung Deutschland GmbH is opgericht in 2006 en past de in Nederland opgedane ervaring op het gebied van Cradle to Cradle, Human Centered Design en Design for Disassembly van Delta Development Group toe op de vastgoedmarkt in Duitsland. Het bedrijf staat onder leiding van Edwin Meijerink.

Zachariasse Consulting

Delta Development Group werkt nauw samen met Zachariasse Consulting. Het consultancybureau van Coert Zachariasse, Owen Zachariasse en Paula Smith ondersteunt Delta bij de ontwikkeling van vastgoed dat is geoptimaliseerd volgens het Cradle to Cradle principe. Daarnaast levert Zachariasse Consulting wereldwijd advies in de vorm van presentaties en bedrijfsmodellen aan bedrijven die succesvol willen zijn in de Circular Economy ™.

 

 

Ontmoet onze mensen