Positive Footprint Wearhouse…

Eerder deze week ontving Delta Duitsland CEO Edwin Meijerink de bouwvergunning voor het 70.000 m² grote distributiecentrum voor Levi Strauss & Co. van de Stadt Dorsten in Noordrijn-Westfalen, Duitsland.

Daarmee is de weg vrijgemaakt voor de bouw van wat het groenste distributiecentrum van Duitsland zal worden. Daarvoor heeft Delta een ijzerster team samengesteld dat garant staat voor “expertise en motivatie” zoals Edwin Meijerink stelt: “de twee belangrijkste ingrediënten voor het stimuleren van innovatie en het stellen van nieuwe normen in toekomstgericht bouwen.” De projectleiding is in handen van Drees & Sommer terwijl Bremer BAU als hoofdaannemer optreedt met Quadrant4 en Phase5 als architecten. Het team wordt gecompleteerd met gespecialiseerd investerings- en vermogensbeheerder ELREP.

Het innovatieve logistieke pand zal vanaf 2023 voor een huurperiode van 20 jaar dienstdoen als Europees fulfilment- en distributiecentrum van Levi Strauss & Co. Het Cradle to Cradle geoptimaliseerde pand kan met recht, en met een knipoog naar de toekomstige gebruiker, een ‘Positive Footprint Wearhouse’ genoemd worden.

 

Meer Delta nieuws