Share

Kantoor

Staande in het indrukwekkende atrium wordt duidelijk dat Share het allemaal heeft: warmte, licht en architectuur.

Share houdt constant rekening met het welzijn van haar gebruikers en hun gasten.
Het is duidelijk dat dit een sociaal gebouw is: het verbindt mensen en stimuleert samenwerking tussen verschillende afdelingen. En je kan niet om de enorme groene wand van 100 m² heen. Het groen en het open karakter is een beproefd recept in de meeste andere panden op park 20|20, een aanpak waar de gebruikers erg enthousiast over zijn.
Het gebouw stimuleert een duurzame en gezonde levensstijl voor al haar gebruikers, of ze er nu werken of op bezoek zijn. Share is ontworpen vanuit het bewustzijn dat we bij de bouw optimaal gebruik moeten maken van natuurlijke materialen. En dat we bovendien zorgen dat die materialen na de lifecycle hergebruikt kunnen worden dankzij de design for re-use benadering.
Share ademt duurzaamheid. Het ontwerp bestaat uit een combinatie van high-tech-, duurzame- en Cradle to Cradle materialen. Het gebouw gebruikt duurzame energie en in het hele atrium dak zijn zonnepanelen geïntegreerd. De eerder genoemde groene wand zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat en verbeterd de akoestiek in het gebouw. Het resultaat is een modern, warm gebouw waar je je meteen welkom voelt.
Een warm gebouw waar je je meteen welkom voelt.
100m²
Groene wand in het atrium
ca 8.000m²
VVO
Specificaties
Locatie:Park 20|20, Hoofddorp
Project / Status:opgeleverd 2020 vanaf 2022 hoofdkantoor van L’Oreal Nederland
Certificaten:Well Gold gecertificeerd
BREEAM Excellent
Oppervlakte:ca 8.000m²

Sustainable Development Goals